Štampa

Adobe InDesign

adobe indesign kurs obuka zrenjanin skolaŠkolovanjem na odseku Adobe InDesign savladaćete pripremu dokumenta za štampu. Često se koristi za prelom publikacija, uređivanje članaka, pripremu promotivnog materijala, časopisa i ostalih materijala za štampu.

Za koga je namijenjen kurs Adobe InDesign?

Obuka je namenjena svima koji se svakodnevno sreću sa štampom, radom sa tekstom, izdavalaštvom, kao i ljudima koji nisu imali dodir sa ovim i sličnim alatima za prelom teksta.

Pošto predstavlja dobar izbor za prelom i pripremu teksta, biće izuzetno koristan i urednicima, samostalnim izdavačima, štamparijama i dr.

Osnovna obuka obuhavata 30 časova dok napredna obuhvata 60 časova. (1čas = 45min). Napredna obuka u sebi sadrži i kompletnu osnovnu obuku. Predavanja se vrše po sistemu 2 puta nedeljno dvočas.
Nakon završene obuke sledi polaganje završnog ispita i izdavanje sertifikata.

Možete se prijaviti svakog radnog dana telefonom ili lično od 08h do 20h u prostorijama Poslovnog Inkubatora Zrenjanin. Takođete možete popuniti online prijavu na sajtu.

Za potrebe organizovanih grupa (zaposleni u kompanijama, studenti…) fond časova i plan obuke se mogu dogovorom korigovati.

Cene svih obuka u IT Školi kompjutera možete pogledati na našoj web strani cenovnik.

adobe indesign kurs obuka skolaadobe indesign kurs obuka skola kompjutera racunara zrenjanin

Kontaktirajte nas

IT Škola računara

Kralja Aleksandra 2/9
23000 Zrenjanin, Srbija

Tel: 069671609

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Kontaktirajte nas