Štampa

AutoCAD

AutoCAD je vrhunski program za vođenje tehničke dokumentacije i tehničko projektovanje u dve i tri dimenzije. Namenjen je inženjerima i tehničarima različitih struka.

Kurs uvodi polaznika u osnove programa od upoznavanja sa okruženjem, crtanjem konstruisanjem, kreiranjem prostih i složenih oblika, njihova modifikacija, dodatna obrada, animacija i na kraju vizuelna prezentacija kroz rendering.

ZAŠTO JE DOBAR AUTOCAD?

- zato što je program zasnovan na primerima iz prakse i prillagođen svim strukama - mašinstvo, građevina, elektronika, šumarstvo, dizajn.

- zato što se polazniku pokazuju konkretne komande i operacije da bude 2D crtač i 3D modelator.

Osnovna obuka obuhavata 30 časova dok napredna obuhvata 60 časova. (1čas = 45min). Napredna obuka u sebi sadrži i kompletnu osnovnu obuku. Predavanja se vrše po sistemu 2 puta nedeljno dvočas.

Nakon završene obuke sledi polaganje završnog ispita i izdavanje sertifikata.

Možete se prijaviti svakog radnog dana telefonom ili lično od 08h do 20h u prostorijama Poslovnog Inkubatora Zrenjanin. Takođete možete popuniti online prijavu na sajtu.

Za potrebe organizovanih grupa (zaposleni u kompanijama, studenti…) fond časova i plan obuke se mogu dogovorom korigovati.

Cene svih obuka u IT Školi kompjutera možete pogledati na našoj web strani cenovnik.

autocad kurs obuka srbija zrenjanin

Kontaktirajte nas

IT Škola računara

Kralja Aleksandra 2/9
23000 Zrenjanin, Srbija

Tel: 069671609

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Kontaktirajte nas