Štampa

C#

c# programiranje kurs skola obuka srbija zrenjaninC# je jednostavan objektno-orijentisan programski jezik opšte namene. Razvio ga je Microsoft tim koji je vodio Andres Hejlsberg. Poslednja verzija C# je 6.0 koja je završena 20. jula 2015. godine.

Prva verzija (C# 1.0) se pojavila 2001.godine, pa su se ubrzo pojavljivale nove verzije ovog programskog jezika. Pošto je naslednik C i C++ jezika, dobio je ime sharp po inspiraciji muzičke notacije i znači da se napisana nota izvodi za pola koraka više. C# je naprednija verzija C++ jezika. Fajlovi pisani u ovom jeziku imaju ekstenziju cs.

Osnovna obuka obuhavata 30 časova dok napredna obuhvata 60 časova. (1čas = 45min). Napredna obuka u sebi sadrži i kompletnu osnovnu obuku. Predavanja se vrše po sistemu 2 puta nedeljno dvočas.

Nakon završene obuke sledi polaganje završnog ispita i izdavanje sertifikata.

Možete se prijaviti svakog radnog dana telefonom ili lično od 08h do 20h u prostorijama Poslovnog Inkubatora Zrenjanin. Takođete možete popuniti online prijavu na sajtu.

Za potrebe organizovanih grupa (zaposleni u kompanijama, studenti…) fond časova i plan obuke se mogu dogovorom korigovati.

Cene svih obuka u IT Školi kompjutera možete pogledati na našoj web strani cenovnik.

c# sharp kurs obuka skola srbija zrenjanin

Kontaktirajte nas

IT Škola računara

Kralja Aleksandra 2/9
23000 Zrenjanin, Srbija

Tel: 069671609

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Kontaktirajte nas