Štampa

O IT Školi

IT Škola računara je moderna škola za edukaciju iz oblasti IT-a (informacionih tehnologija) sa sedištem u samom centru Zrenjanina.

Organizaciono je deo kompanije IT Marketing koja posluje od 2009. godine (PIB: 106287525).

Naša misija je jednostavna: Želimo da Vam pružimo praktično znanje iz oblasti IT-a i da Vas osposobimo da pronađete profitabilan posao, započnete uspešnu karijeru ili nadogradite postojeću. Svakom polazniku posvećujemo maksimalnu pažnju, za vreme obuke i nakon završetka obuke pomažemo sa savetima i konkretnim primerima kako bismo bili sigurni da su naši polaznici pronašli odgovarajući posao i uspeli da ispune očekivanja koja su sami sebi postavili prilikom upisa u IT školu računara. Svaka kurs ima svog predavača koji je specijalista za tu oblast.

Škola radi u partnerstvu sa Poslovnim Inkubatorom Zrenjanin (BIZ) - www.biz-zr.rs. Poslovni Ikubator Zrenjanin je državna ustanova osnovana od strane AP Vojvodine i Grada Zrenjanina koja je orijentisana ka IT tehnologijama. Poslovni Inkubator Zrenjanin u saradnji sa kompanijom IT Marketing garantuje stručnost i priznavajne Vaših diploma.

Za sva dodatna pitanja možete nas kontaktirati ovde ili lično u prostorijama škole i Poslovnog Inkubatora Zrenjanin na 9. spratu zgrade Vodotoranj (Kralja Aleksandra I Karađorđevića 2/9).


IT Marketing - Izrada web sajtova, internet marketing, Zrenjanin poslovni inkubator zrenjanin

Kontaktirajte nas

IT Škola računara

Kralja Aleksandra 2/9
23000 Zrenjanin, Srbija

Tel: 069671609

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Kontaktirajte nas